HP1542 Personen-/goederenlift

€0,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (100)
De HP-serie personen-/goederenliften van De Jong's Liften bestaat uit twee modellen, de HP1542 met een hefcapaciteit van 1.500 kg en een platformafmeting van 420 x 160 cm en de HP2032 met 2.000 kg hefcapaciteit en een afmeting van 320 x 160 cm. De HP-serie heeft een gesloten cabine. De maximale masthoogte van beide liften is 150 meter, de hefsnelheid is 60 m/min.

De liften zijn verkrijgbaar met een analoge of een digitale besturing, beide met een frequentieregelaar.

Specificaties

- Digitale besturing: Met de digitale versie zijn de liftgegevens zoals storingen, productiviteit en onderhoudsstatus op afstand uitleesbaar. Dit biedt in vele situaties een besparing in tijd en kosten doordat problemen vaak al gedetecteerd en opgelost kunnen worden zonder tussenkomst van een monteur op het project. Voor het uitlezen en beheren van de liftgegevens kunnen er per gebruiker autorisaties toegekend worden. Daarnaast is het mogelijk om tijdens het gebruik te wisselen in de taalversies, dit biedt een voordeel op een project waar werknemers met diverse nationaliteiten werkzaam zijn.
- De nieuwe HP-serie biedt twee grote voordelen: flexibiliteit en ergonomie: Flexibiliteit door het boxensysteem waardoor de lift gebruiksvriendelijk omgebouwd kan worden naar diverse afmetingen en uitvoeringen. Het basisplatform is 320 x 160 cm en kan aan de korte zijdes met 50 cm verlengd worden met een verlengbox die d.m.v. een haaksysteem aan de basismachine vergrendeld wordt.
- Ergonomie omdat het op- en afbouwen van de lift en het onderhoud eraan lichamelijk aanzienlijk minder zwaar is voor het personeel. De motorwagen kan men in zijn geheel in de cabine laten zakken. Dit biedt ruimtebesparing tijdens het transport, ergonomie en tijd- en kostenbesparing tijdens de op-/afbouw en onderhoud aan de machine.

Algemeen: CAT
Hefvermogen: 1500 kg
Platformafmeting (standaard): 420 x 160 cm
Platformafmeting/hefvermogen (optie 1):
Platformafmeting/hefvermogen (optie 2):
Hefsnelheid: 60 m/min
Aantal personen: 18
Kantelbare mast:
Uitvoering: Gesloten
Single/Twin: Single/Twin
Frequentieregelaar: ja
Digitale besturing: Optioneel
Kantelframe:
ESU (Etage StuurUnit):
Eerste verankering:
Masthoogte verankerd (max.): 150 m
Masthoogte vrijstaand (max.): 0 m
Verankeringsafstand: 12 m
Masthoogte boven laatste anker: 3 m
Afstand sleepkabelgeleider: 4,5 m
Voedingsspanning: 400 V
Aansluiting: 63 Amp
Motorvermogen: 2 x 7,5 kW
0 sterren op basis van 0 beoordelingen