Etageschuifhek

€0,00

Vanaf 2010 moeten alle liften in de bouw, zowel de goederen- als ook de personen-/goederenliften voorzien zijn van een volwaardige etageschuifhek met schoprand, knie- en buikregel op iedere etage. Bij goederen- en personen-/goederenliften met een bouwjaar vanaf 2010 mag het het schuifhek mag pas openen als de uitstapklep (60 centimeter) van de lift geopend is. Daarnaast moet bij een personen-/goederenlift, het etageschuifhek voorzien zijn van een blokkering zodat men de uitstapklep pas dicht kan doen als het etageschuifhek op de etage  gesloten is. Op een renovatieproject in een openbare benutting zoals een galerijflat, moeten de etageschuifhekken tevens voorzien zijn plaatwerk en een bewonersslot.

De lift heeft een standaard etageschuifhek met diverse opties in het assortiment. Door deze flexibele oplossing voldoet de lift in alle situaties aan de gestelde eisen. Alle opties zijn als los onderdeel te bestellen en verschillende combinaties hierin zijn mogelijk.

  • LS-4:  Standaard etageschuifhek met schoprand, knie- en buikregel
  • LS-L: Vergrendeling (L).  Het etageschuifhek (LS-4) kan pas openen als de uitstapklep geopend is. De vergrendeling is als een los onderdeel te bestellen
  • LS-B: Blokkeringsklep (B). De uitstapklep kan pas dicht als het etageschuifhek (LS-4) gesloten is. De blokkering is als een los onderdeel te bestellen en kan in combinatie met de vergrendeling (L) ingezet worden
  • LS-F: Plaatwerk voor basis etageschuifhek inclusief bewonersslot voor openbare benutting. Dit kan in combinatie met de vergrendeling (L) en de blokkering (B) worden ingezet.
Toebehoren: CAT
Geschikt voor: Bouwlift
0 sterren op basis van 0 beoordelingen